Buurman Rotterdam is de plek voor iedereen die gelooft in de kracht van hergebruik.

Of je nu een gepassioneerde maker bent, een maker in hart en nieren, of gewoonweg op zoek bent naar een manier om iets goeds te doen voor de wereld, je bent hier aan het juiste adres. 

Bij Buurman draait alles om het hergebruiken van materialen en het stimuleren van creativiteit. Of je nu een uniek meubelstuk wilt maken, een kunstzinnig project wilt realiseren of op zoek bent naar hoogwaardige bouwmaterialen met een verhaal, wij hebben alles wat je nodig hebt. 

Onze circulaire bouwmarkt biedt een schat aan hergebruikte bouwmaterialen, vooral hout. Dit is afkomstig uit de regio en gedoneerd door particulieren en organisaties. Elk stuk heeft een eigen verhaal en draagt bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid. 

Buurman heeft meer dan alleen materialenl. Onze educatieve houtwerkplaats biedt cursussen en workshops meubelmaken met circulair hout. Leer nieuwe vaardigheden, ontdek de mogelijkheden van hergebruik en laat je inspireren door onze deskundige instructeurs en medemakers. 

En onze werkpplaats is meer een plek om nieuwe technieken te leren. Ze zijn een uitnodiging om te verbinden en een grow mindset te ontwikkelen. Werk samen met je team aan een gezamenlijk project, zodat je samen ontdekt dat moeite doen echt loont! 

Bij Buurman geloven we dat kleine acties een groot verschil kunnen maken. Door te kiezen voor hergebruik en creativiteit, kunnen we samen bouwen aan een betere wereld. Dus waar wacht je nog op? Doe mee, laat je inspireren en maak de wereld een beetje mooier. 

Welkom bij Buurman Rotterdam, waar duurzaamheid en creativiteit samenkomen om iets bijzonders te creëren.

Meer weten? Mail ons

Buurman broers

Buurman opereert lokaal. Daarom hebben we broers in andere steden. Nu in Utrecht, Antwerpen en Den Haag. Over tien jaar nog tien broers erbij. Wil je meer weten?

Meer Buurmannen

Werken bij

We hebben regelmatig vacatures voor verbeteraars, lesgevers, houtsjouwers, handige en slimme harry's en harriettes.

Stuur een open sollicitatie

Tips, tops of vragen? Laat het ons weten!