• Materiaal eerst

    In onze werkplaats begin je met de materialen die voorhanden zijn en ontwerpen we op basis hiervan. Dit is een cruciale vaardigheid voor wie wil bijdragen aan hergebruik van grondstoffen! 

  • Gewone gereedschappen

    Alle gereedschappen waar we les mee geven kun je halen bij een gewone bouwmarkt of lenen van je buurvrouw of buurman. Daar komt onze naam vandaan, wist je dat?

  • Hergebruikt hout

    Het hout waar je mee bouwt komt van particulieren uit Rotterdam. In samenwerking met de Gemeente gebruiken we hout van de milieuparken in onze werkplaats.

Cadeaubon

Wil je graag iemand verrassen met een cadeaubon? LEUK! Dat kan!

Haal er een bij ons in de winkel of bestel er een per mail via info@buurmanrotterdam.nl. Vertel ons wat je wil geven en aan wie, dan sturen wij je een cadeaubon toe.

De cadeaubon kan je gebruiken in onze werkplaats - voor een cursus of workshop - , materiaal in de winkel of bijvoorbeeld een stukje zelf uitgekozen Rotterdams stadshout! 

Cadeaubon

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om met twee personen samen te werken?

Wat leuk dat je samen bij Buurman wilt komen bouwen! Je kunt bij ons met twee personen één project komen werken. Voor de tweede persoon betaal je 50% van de prijs van de workshop. Boek de workshop naar wens voor één persoon en mail jullie informatie naar werkplaats@buurmanrotterdam.nl.
We sturen je dan een betaalverzoekje via de mail en na betaling schrijven we de tweede persoon handmatig voor je in.

Ik wil graag een workshop of cursus cadeau doen. Kan dat?

Dat kan zeker! In onze winkel zijn houten cadeaubonnen te koop die gebruikt kunnen worden voor materiaal uit onze winkel, voor workshops of voor cursussen. Geen tijd om naar de winkel te komen? Dan kunnen we je ook digitaal een cadeaubon opsturen. Mail hiervoor je verzoek naar werkplaats@buurmanrotterdam.nl.

Ik heb een cadeaubon, hoe schrijf ik me in voor een workshop of cursus?

Als je je cadeaubon wilt gebruiken voor een workshop of cursus, kun je een mailtje sturen naar werkplaats@buurmanrotterdam.nl met daar in je naam, welke workshop je wilt doen en de code die op je cadeaubon staat.

Je ontvangt van ons een berichtje als we je hebben ingeschreven. Veel plezier!

Zijn materialen inbegrepen bij een workshop of cursus?

Alle het benodigde materiaal en gereedschap ligt bij ons voor je klaar. Wil je andere materialen gebruiken dan de basismaterialen (bijv. eikenhout ipv vuren) dan kun je dit materiaal kopen in onze winkel of kun je je eigen materiaal meenemen. Voor specifieke vragen over je ontwerp of materiaalgebruik kun je altijd even mailen naar werkplaats@buurmanrotterdam.nl

Kunnen we met een groep deelnemen aan een workshop?

Per workshop kunnen maximaal 6 personen zich inschrijven. Bij genoeg beschikbaarheid kun je je met meerdere mensen aanmelden voor dezelfde workshop.

Je kunt ook een privé groepsworkshop boeken: stuur een mailtje met de workshop die je wilt doen en eventuele data naar werkplaats@buurmanrotterdam.nl en dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Zie ook https://buurmanrotterdam.nl/products/groepsworkshop-prive-workshop

Hebben jullie workshops of cursussen voor kinderen?

Op dit moment hebben we helaas (nog) geen aanbod voor kinderen. Wel ben je van harte welkom om met je kind (vanaf 12 jaar) samen mee te doen aan een workshop of cursus.

Kan ik mijn werkstuk of project laten staan?

Nee, Buurman beschikt niet over voldoende opslagruimte. Aan het einde van de workshop of cursus neem je je meubel direct mee naar huis! Indien je hier wel iets laat staan hier rekenen we daar in de regel 10 euro per dag voor.

Algemene voorwaarden voor alle activiteiten in de werkplaats

Datum: 24-06-2024