Werken bij Buurman

Vacature: cursus- en workshopbegeleiders - HELD!

Wat ga je doen?

Als held geef je cursussen meubelmaken en/of workshops waarin mensen producten maken van hergebruikt materiaal. Je begeleidt cursisten in het ontwerp- en maakproces en leert ze veilig werken met verschillende tools. Dit doe je voor groepjes van vier tot zes mensen tegelijkertijd en (indien je het leuk vindt) kan dit ook voor grotere groepen, aangezien we ook bedrijfsuitjes en groepsactiviteiten organiseren. Denk hierbij aan een zeepkistenrace of een bouw-het-zelf project.

Als held kun je jezelf inschrijven op geplande workshops en cursussen. Je begeleidt mensen bij het ontwerpen van hetgeen ze willen bouwen en ook help je ze in de 3, 4 of 7 uur durende sessie bij het zagen en monteren van hun project. Dit kan een vaste avond in de week zijn of je schrijft je op flexibele basis in voor wisselende momenten.

Op dit moment zijn we zowel op zoek naar helden met enige ervaring die het leuk vinden om een groep te enthousiasmeren als wel naar helden met meer bouwervaring die cursus niveau 2 les kunnen geven.

 Jouw profiel:

  • Je vindt het leuk om met mensen te werken.

  • Je hebt ervaring met bouwen met hout en/of meubelmaken.

  • Je hebt hart voor duurzaamheid en hout.

  • Je bent enthousiast, oplossingsgericht, flexibel en zelfstandig.

  • Je bent regelmatig beschikbaar doordeweeks (avond) en/of in het weekend.

     

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een inspirerende omgeving met jonge ondernemers in de circulaire maaksector. We zijn een team enthousiaste collega's met een heel scala aan achtergronden; kunstenaars, HMC’ers en universitair opgeleiden. We bieden je een educatieve omgeving rondom hergebruik van materialen. Bij ons ontwikkel je je didactische en organisatorische vaardigheden en word je expert in hergebruik. Je hebt de eerste keus tussen allerlei materialen met medewerkerskorting en je mag de werkplaats gebruiken voor je eigen projecten.

Held Max, student HMC:
“Ik heb de leukste bijbaan van de wereld! Met mensen doen wat ik het liefste doe, wat wil je nog meer?“

Interesse? Stuur een mail naar Sofie via werkplaats@buurmanrotterdam.nl.

 

Open sollicitatie

Deel jij onze missie, hou je van opgestroopte mouwen en zou je graag deel uitmaken van ons team? Dan staan we altijd open voor een kennismakingsgesprek! Stuur een mail naar info@buurmanrotterdam.nl of loop gewoon een keer binnen.

N.B. Wij maken zelf geen meubels of producten, maar hebben een winkel en geven cursussen en workshops in onze werkplaats. Hou dat in je achterhoofd bij het bedenken van je pitch!

 

Stage lopen

Geloof jij net als Buurman in hergebruik en ben je ook nog eens op zoek naar een stage? Bij Buurman hebben we elk kwartaal weer ruimte voor diverse soorten stages.

WERKPLAATS STAGE
Ben jij creatief, heb je verstand van materialen en kun je met gereedschappen omgaan? Dan is een stage in onze werkplaats misschien wel iets voor jou!

WINKEL STAGE
Is retail jouw vak, verlaten jouw klanten altijd vrolijk de winkel en geef je graag (interieur)advies? Misschien is een stage in onze winkel wel iets voor jou!

Stuur een mail naar info@buurmanrotterdam.nl of loop gewoon een keer binnen.